Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 18.01.2017.
18:01
B. Božin - Vesti A
Zajednički "Bildov" i "Tajmsov" intervju sa budućim američkim predsednikom Donaldom Trampom izazvao je ogromnu pažnju ne samo u Nemačkoj, nego širom sveta. Brojni mediji su preneli ključne izjave, a neki su reagovali šokirano na Trampovu kritiku izbegličke politike Merkelove i njegovo oduševljenje zbog Bregzita, te na opasku da je NATO prevaziđen.
Petak 20.01.2017.22:51
Nisu izbeglice krive za teroristicke napade. Da je dobro upoznat sa izbeglickom krizom. Znao bi da teroristi su drzavljani ili ljudi sa dozvolom boravka u Francuskoj, Belgiji, Nemackoj itd. A oni sto ih vrbuju, treniraju i salju. Su Amerika licno, pod nazivom internacionalna zajednica. Oni su stvorili, to nezavisno Kosovo i taj Bosnjacki entitet u BiH. Dve kvazi drzave gde teroristi ulaze, izlaze i vracaju se u Evropu, ne samo Uniju. Sve su to prazne price. Moze da mase koliko hoce to samo dize prasinu nama u oci. Inace Americka politika i adminitracija ostaje 99% na istom kursu.
Petak 20.01.2017.22:52
Trump kritikuje Nemacku, kao oni su se pitali da li ce primiti milion izbeglica? Samo kad se prisetimo tih dana kada je Merkel bez nekih velikih pregovora postala po automatizmu duzna da se stara o ovim izbeglicama, ocigledno je da je na to bila naterana. Od koga, pa sigurno ne od Zimbabvea!
Petak 20.01.2017.22:52
E bravo gospodine Donalde, svaka cas i bez dlake na jeziku,nema cile mile,covek je biznismen i zna kako se poso radi i sta se radi,lepo covek rece sto nisu uradili u drugom svetskom ratu sad su to postigli i te fore da prave u Meksiku BMW radna snaga jeftinija od tepsije ribe a da prodaje Amerima bez carina i te fore, nema kod njega zezanja, to nije samar,ovo je klasican nokaut i svaka mu cast...
Petak 20.01.2017.22:53
Prave sve u jeftinim zemljama a prodaju u Kanadi bez dodatnog poreza..... Proizvodnje u Kanadi nema - samo usluge i real estate.....a posla sve manje...mladi zavrse fakultet pa rade po restoranima i ducanima. ...i to kazu da u zanimanju dobiju zaposlenje samo oko 20% m ladih..... zasto se o tome suti..stvarno neznam.
Petak 20.01.2017.22:53
Kanada je pukla ko balon,vrednos dolara je pala za 30% kad to spomenes hoce da te streljaju ili te ignorisu ,u Kanadi si dobar samo ako radis tesko ,cutis ,placas porez i racune koji su nenormalno veliki.Ja se nadam da ce sa Trampom da se vrati proizvodnja u Kanadi kakvu smo imali do 2000 godine jer ovo je vise nista i pitam se zasto uopste trpim zimu i zivim ovde kad je sve traljavo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)